Bouw

Thessa Menssen vertrekt ‘in goed overleg’ als financieel directeur van bouwbedrijf BAM

Foto OLAF KRAAK/ANP

Thessa Menssen stapt op als financieel directeur bij bouwbedrijf BAM. Dat heeft BAM maandag bekendgemaakt. Het bedrijf is nog op zoek naar een opvolger. Tot het vertrek van Menssen is volgens een persbericht „in goed onderling overleg besloten, omdat voor de verdere implementatie van de strategie een andere invulling van de functie van financieel directeur gewenst is”. Menssen trad in oktober 2012 toe tot de raad van bestuur van BAM en was vanaf januari 2013 financieel directeur. Daarvoor zat Menssen in de directie van het Rotterdamse Havenbedrijf. De aankondiging komt een maand, voordat BAM de jaarcijfers bekendmaakt. Een maand geleden gaf BAM een winstwaarschuwing vanwege een forse tegenvaller bij de bouw van de zeesluis in IJmuiden. (NRC)

    • Daan van Lent