In beeld

De mooiste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elk weekend de mooiste sportfoto's die ze ontvangt. Deze week een vliegende Lionel Messi, een crash tijdens de Dakar-rally in Bolivia en een touchdown voor de Philadelphia Eagles.
Strijd op de vloer tussen Houston-guard Angela Harris (onder) en Connecticut-guard Crystal Dangerfield tijdens een college-game.
Michael Wyke/AP
De Spaanse tennisser Roberto Bautista Agut in actie tijdens zijn gewonnen halve finale van het ATP-toernooi in Auckland tegen de Nederlander Robin Haase.
Michael Bradley/ AFP
Lionel Messi ligt weer onder vuur vanwege zijn salarisbetalingen door FC Barcelona, maar de Argentijn is op het veld dit seizoen ongenaakbaar.
Lluis Gene/ AFP
De Oostenrijkse Dunja Zdouc geeft alles op de 15 km tijdens de wereldbeker biathlon in Ruhpolding, Duitsland.
Christof Stache/AFP
In de voorronden van het EK handbal in Kroatië won de Franse mannenploeg nipt van Noorwegen: 32-31.
Antonio Bronic/Reuters
Tijdens de wereldbekerwedstrijd Super G in Bad Kleinkirchheim, Oostenrijk, verliest de Zwitserse Lara Gut een van haar skistokken.
Leonhard Foeger/Reuters
Mede dankzij een touchdown van runningback LeGarrette Blount won Philadelphia Eagles in de play-offs van Atlanta Falcons, dat vorig jaar nog bijna de Super Bowl veroverde.
James Lang/USA TODAY Sports
Kaetlyn Osmond demonstreert haar kunnen tijdens haar vrije oefening op de Canadese kampioenschappen in Vancouver.
Darryl Dyck/The Canadian Press via AP
Een rondo van jonge voetballers van Raices de Guachene in Colombia. Bij deze voetbalschool volgde Yerry Mina, de nieuwste aanwinst van FC Barcelona, zijn opleiding.
Ernesto Guzman/EPA
In de European Champions Cup ging het er, zoals gebruikelijk in rugby, hard aan toe bij het duel tussen de Engelse clubs Harlequins en Wasps.
Paul Childs/Reuters
De Argentijn Franco Caimi crasht tijdens de loodzware zevende etappe van de Dakar-rally in Bolivia, van La Paz naar Uyuni.
Franck Fife/AFP