In beeld

De mooiste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elk weekend de mooiste sportfoto's die ze ontvangt. Met deze week: Nederlands succes in het buitenland, bekervoetbal in Engeland, opvliegend sneeuw en opstuivend zand.
Paul Pogba kon er zelf wel om lachen. De Franse middenvelder van Manchester United miste een grote kans in het FA Cup-duel tegen Derby County.
Lindsey Parneby/AFP
De Amerikaan Ryan Harrison gooit zijn hele ziel en zaligheid in de return tegen Alex De Minaur uit Australië in de halve finale van het Brisbane International Tennis Tournament.
Saeed Khan/AFP
Markus Howard (links) van de Marquette Golden Eagles schiet op de basket terwijl Mikal Bridges van de Villanova Wildcats zijn schot probeert te blokken.
Eric Hartline/USA Today/Reuters
Marrit Leenstra, Lotte van Beek en Melissa Wijfje in de ploegenachtervolging op het EK in Kolomna. Ze pakten vrij gemakkelijk de gouden medaille.
Mladen Antonov/AFP
De Belg Michy Batshuayi kopt de bal voor Chelsea in de FA Cup-wedstrijd tegen Norwich. Zijn ploeg bleef in Norwich steken op 0-0.
Adrian Dennis/AFP
De ex-internationals voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarswedstrijd van Koninklijke HFC en de ex-internationals.
Koen van Weel/ANP
Het zand van de woestijn in Peru stuift op als Ivan Cervantes Montero van het Himoinsa Racing Team gas geeft op zijn KTM in de Dakar Rally.
Franck Fife/AFP
Federica Brignone uit Italië tijdens de reuzenslalom in de FIS World Cup in Kranjska Gora.
Jure Makovec/AFP
Daniel Sprong (41) maakt zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. De Nederlandse ijshockeyer van de Pittsburgh Penguins passeert keeper Jaroslav Halak (ook 41) van de New York Islanders.
Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Virgil van Dijk was de grote man in Liverpool. De Nederlandse verdediger vertrok voor een recordbedrag naar Liverpool en maakte zich in de stadsderby tegen Everton meteen onsterfelijk. Van Dijk maakte vlak voor tijd de winnende treffer tegen de aartsrivaal.
Phil Noble/Reuters
FA Cup voetbal in Exeter. De lokale ploeg Exeter City kon niet stunten tegen West Bromwich Albion. Het werd 0-2.
Peter Cziborra/Reuters