Podcast

Haagse Zaken #16: Dit is waar je in politiek jaar 2018 op moet letten

De bubbels zijn op, familieruzies (hopelijk) bijgelegd, en dus is het tijd voor een politieke vooruitblik op 2018. Het jaar waarin het nieuwe kabinet zich bewijzen moet, “constructief oppositie voeren” de nieuwe norm lijkt en het laatste referendum gehouden zal worden. Op wat en wie gaat de Haagse redactie letten?

Wie wordt de leider op links? Wat valt te verwachten van de Gemeenteraadsverkiezingen in maart? En wordt ‘identiteit’ of ‘economie’ het meest gebruikte woord van 2018? Onder leiding van Lamyae Aharouay, voorspellen Mark Kranenburg, Petra de Koning, Thijs Niemantsverdriet en Pim van den Dool de toekomst, in een nieuwe Haagse Zaken.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: De grote terugblikshow.

Productie Mirjam van Zuidam.

    • Lamyae Aharouay
    • Petra de Koning
    • Thijs Niemantsverdriet
    • Pim van den Dool
    • Mark Kranenburg