Afluisteroperatie

Captain motorclub No Surrender krijgt 3,5 jaar cel voor drugshandel

Voor deelname aan een criminele drugsorganisatie is de Tilburgse captain Corin Denis van motorclub No Surrender donderdag veroordeeld tot 3,5 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Volgens de rechtbank in Den Bosch maakte de 38-jarige man deel uit van een organisatie die speed en xtc produceerde in Rotterdam, Moergestel en Oud-Turnhout (België) en verhandelde. Het prominente lid van No Surrender gaf volgens de rechter instructies en regelde materiaal en personeel voor de productie. De politie kwam de bende op het spoor door het afluisteren van een ontmoetingsplaats voor criminelen in Best, het bedrijfspand Party King. Voorman Henk Kuipers van No Surrender, bekend van de Powned-serie Captain Henk, zit momenteel vast op verdenking van afpersing, mishandeling en diefstal met geweld. (NRC)