Podcast

Haagse Zaken #15: De grote terugblikshow

Het jaar 2017 is getekend door de langste kabinetsformatie ooit. Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer. Wat waren hoogtepunten, dieptepunten of anderszins om-nooit-meer-te-vergeten-punten? In extra lange uitzending aan een extra volle tafel (met champagne!) bespreekt presentator Lamyae Aharouay het beste van onze politieke wie, wat, waar, waarom en hoe.

Welk(e) minister, staatssecretaris of Kamerlid stal de grote terugblikshow van 2017? En wat waren de meest memorabele momenten? Redacteuren Philip de Wit Wijnen, Emilie van Outeren, Thijs Niemantsverdriet en Mark Lievisse Adriaanse namen ieder hun eigen lijstje mee voor Lamyae Aharouay, die dit keer niet de politieke week, maar het politieke jaar besprak.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: Waarom Dijsselbloem (bijna) nergens spijt van heeft
.

Productie Mirjam van Zuidam.

    • Lamyae Aharouay
    • Thijs Niemantsverdriet
    • Mark Lievisse Adriaanse
    • Emilie van Outeren
    • Philip de Witt Wijnen