Podcast

Haagse Zaken #12: CDA-kroonprinsen om in de gaten te houden

Wopke Hoekstra, de nieuwe minister van Financiën, en Hugo de Jonge, kersverse minister van Volksgezondheid zijn dé nieuwe talenten van het CDA. Philip de Witt Wijnen en Enzo van Steenbergen volgen de heren in aanloop naar belangrijke begrotingsdebatten. Wat zijn het voor types en hoe brengen ze het er tot nu toe van af?

Beide CDA’ers hebben een belangrijk debat voor de boeg. Hoekstra verdedigt in de Eerste Kamer de begroting van het Kabinet, De Jonge in de Tweede kamer die voor zijn ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Hoe, dat hoor je in weer een nieuwe aflevering van Haagse Zaken, waarin de Haagse redactie onder leiding van presentator Lamyae Aharouay elke zaterdag de politieke week doorneemt.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: Haagse Zaken #11: Doe maar gewoon dan doe je al Haags genoeg.

Productie Mirjam van Zuidam.

    • Lamyae Aharouay
    • Enzo van Steenbergen
    • Philip de Witt Wijnen