In beeld

De tien indrukwekkendste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elk weekend de mooiste sportfoto's die ze ontvangt. Met deze week: ultralopen in de Peruaanse woestijn, Ronaldo in de sneeuw en peddelsurfen in de Seine.
Ergens tussen Samaca en Ocucaje, in de Ica-woestijn in Peru, leggen deelnemers de derde etappe van de Marathon des Sables af. De ultraloop, over 250 kilometer, moet in zes dagen worden afgelegd, dwars door de woestijn. Het gebied rond Ica is een van de droogste ter wereld. De temperatuur kan overdag boven de 40 graden uitkomen.
Foto Jean-Philippe Ksiazek/AFP Photo
De Indiase cricketspelers Murali Vijay (rechts) en aanvoerder Virat Kohli gaan richting de kleedkamer voor de rust. Het nationale team van India speelde een oefenwedstrijd tegen Sri Lanka in New Delhi.
Foto Saijad Hussain/AFP Photo
Amateurs en professionals staan aan de start van een sup-wedstrijd (staand peddelen) in de Seine in Parijs.
Foto Christophe Archambault/AFP Photo
Vanaf Saint-Étienne leggen lopers ruim zeventig kilometer af in een nachtloop naar Lyon. Aan de loop deden ook vijf vluchtelingen mee in het 'freedom team'.
Foto Jeff Pachoud/AFP Photo
Cristiano Ronaldo tijdens een wedstrijd van zijn team Real Madrid tegen Athletic Club Bilbao. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.
Foto Ander Gillenea/AFP Photo
Supporters in het Jean Bouin stadion in Parijs tijdens de rugbywedstrijd tussen Stade français en Racing 92, twee teams in de hoogste rugbyklasse van Frankrijk Top 14.
Foto Christophe Simon/AFP Photo
Aanvaller van Cean, Youssef Ait Bennasser (links), in duel met Houssem Aouar van Olympique Lyon. Uitploeg Lyon won met 2-1 de wedstrijd in de Franse voetbalcompetitie.
Foto Charly Triballeu/AFP Photo
De Colombiaanse Leidy Yessenia Solis Arboleda, uitkomend in de klasse tot 69 kilo, in actie op het wereldkampioenschap gewichtheffen in Anaheim, Californië. Solis Arboleda won een gouden medaille.
Foto Paul Buck/EPA
Een Spaans lid van het Cordoba Ecuestre-team leidt zijn paard tijdens het begin van de wereldbeker in Budapest.
Foto AFP Photo
De Poolse Weronika Nowakowska-Ziemniak (links) en de Franse Marie Dorin Habert (tweede van links) in actie tijdens de 10 kilometer biathlon in Ostersund, Zweden.
Foto Pontus Lundahl/EPA