Jørgensen en Labyad schoppen het tot de Goal van het Weekend

Niet alleen vuurwerk van huidige redivisiespelers, ook Memphis Depay liet opnieuw zien in blakende vorm te verkeren.

Memphis Depay lijkt helemaal terug. Twee doelpunten (deze en deze) zondag tegen Nice, waar Wesley Sneijder niet kon meespelen. Memphis staat dit seizoen al op tien goals en dat is een aantal dat hij drie jaar geleden voor het laatst wist te bereiken, toen bij PSV.

De Mexicaanse competitie bevindt zich inmiddels in de fase van de play-offs. Monarcas nam het dit weekend op tegen Toluca en had nog één doelpuntje nodig om de stand over twee wedstrijden gelijk te trekken. Laat dat maar aan Ángel Sepúlveda over. Uit Spanje kwam deze prima goal van Jonathan Viera (UD Las Palmas).

3. Gylfi Sigurdsson (Southampton v EVERTON 1-1)

Was dé aankoop van Ronald Koeman deze zomer, maar komt nog maar matig tot z’n recht in Liverpool. Beide voormalige Premier League-clubs van Koeman troffen elkaar dit weekend: 4-1. Maar Sigurdsson - clubrecordaankoop van 45 miljoen pond - liet zich in elk geval eens zien (replays):

2.

Nicolai Jørgensen (FC Groningen v FEYENOORD 0-1)

Helemaal niet onaardig wat de eredivisie dit weekend weer voortbracht. Zakaria Labyad liet zien nog steeds in prima vorm te steken met een heerlijke vrije trap tegen Sparta. En Feyenoord kon na het degelijke optreden bij Manchester City eindelijk weer eens echt lachen. Jørgensen opende met veel gevoel de score in Groningen:

1. Willian (Liverpool v CHELSEA 1-1)

Hij is onder Antonio Conte lang niet zeker meer van een basisplek en in de kraker tegen Liverpool mocht Willian ook maar 7 minuten meedoen. Genoeg om de mooiste goal van het weekend te maken (replays):