Haagse Zaken #10: Waarom Nederlands migratiebeleid weinig zin heeft

Hoewel de formatie er op klapte, is de rol van het Nederlands migratiebeleid eigenlijk best klein. Hoeveel zin hebben onze debatten als de neuzen in Europa een andere kant op staan? Redacteuren Mark Kranenburg en Stéphane Alonso praten ons bij, onder leiding van Lamyae Aharouay.

Wat vinden tegenpolen Halbe Zijlstra en Sigrid Kaag van de migratieplannen en hebben ze kans van slagen? Presentator Lamyae Aharouay en redacteur Mark Kranenburg vragen het Brussel-correspondent Stéphane Alonso in weer een nieuwe Haagse Zaken, waarin onze politieke redactie elke vrijdag de week bespreekt.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: De opkomst van Forum voor Democratie en de verleidingskunsten van Thierry en Theo.

Productie Mirjam van Zuidam.