Premier League

Tiende overwinning op rij voor koploper Manchester City

In Engeland heeft koploper Manchester City zich niet laten verrassen door Leicester City. De ploeg van coach Pep Guardiola versloeg de kampioen van 2016 met 2-0. Het was de tiende competitiezege op rij voor de nog ongeslagen ‘Citizens’, die het dinsdag in de Champions League opnemen tegen Feyenoord. City kwam in Leicester op slag van rust dankzij een treffer van Gabriel Jesus op voorsprong. Kort na de pauze verdubbelde Kevin De Bruyne de marge met een fraai schot. City heeft acht punten voorsprong op stadgenoot Manchester United, dat met 4-1 won van Newcastle United. Nummer drie Chelsea behaalde tegen West Bromwich Albion de vierde competitiezege op rij: 4-0. Arsenal won de topper tegen Tottenham Hotspur met 2-0. Shkodran Mustafi opende de score voor de ‘Gunners’ en Alexis Sánchez zorgde voor de 2-0. (ANP)