Podcast

NRC Kunst! #1: Als Louis C.K. dit nog een keer flikt, sturen we Jackie Chan op hem af

NRC Kunst! is de nieuwe podcastserie van NRC, waarin we je wekelijks bijpraten over alles wat er borrelt en pruttelt en ploft in de kunst en cultuur. Met deze week: verrukkelijke vechtmachine Jackie Chan, IDFA en Louis C.K.. En een bonus.

Doet Jackie Chan al zijn stunts zelf? En mogen we nog wel lachen om Louis C.K., de comedy-grootheid die onlangs hard van zijn voetstuk viel? Joyce Roodnat bespreekt het met filmredacteur Coen van Zwol en theaterrecensent Ron Rijghard in de allereerste aflevering van NRC Kunst!.

NRC Kunst! is de nieuwe podcastserie van NRC, waarin we je wekelijks bijpraten over alles wat er borrelt en pruttelt en ploft in de kunst en cultuur. De presentatie is in handen van Joyce Roodnat.

Ter ere van deze lancering maakten we ook een bonus over Beatrix Ruf en het Stedelijk Museum, die beluistert u hieronder.

Luister naar onze politieke podcast Haagse Zaken, deze week over de stuntelende Henk Krol: Haagse Zaken #8: Geheim rapport over de chaos bij 50Plus en rumoer rond de referendumrollercoaster.
Mocht u (ook/vooral) in Amerikaanse politiek geïnteresseerd zijn, luister dan de Presidential Podcast: met NRC-correspondent Guus Valk en VPRO-presentator Chris Kijne.