In beeld

De 10 indrukwekkendste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elk weekend de mooiste sportfoto's die ze ontvangt. Met deze week: confetti voor Marc Marquez, ondersteboven op de trampoline en twee keer balletje nakijken.
De Spaanse motorcoureur Marc Marquez viert het winnen van de MotoGP. In Valencia eindigde hij als derde, goed voor een zesde wereldtitel in totaal en zijn vierde in de hoogste motorrace klasse.
Foto Jose Jordan/AFP
Roger Federer in actie tegen de Amerikaanse Jack Sock in de finale van de ATP World Tour. De twee namen het tegen elkaar op in de O2 Arena in Londen. Federer won met 6-4 en 7-6 (4).
Foto Will Oliver/EPA
Pekka Rinne, keeper van de Nashville Predators, verdedigt zijn goal in de wedstrijd tegen de Pittsburgh Penguins.
Foto Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports
Lopers gaan over de Bosphorus brug tijdens de 39ste marathon van Istanbul. Bij de vrouwen won de Keniaanse Ruth Chepngetich, bij de mannen de fransman Abraham Kiprotich.
Foto Ozan Kose/AFP
Mariya Makharynskaya (Wit-Rusland) hangt ondersteboven tijdens haar uitvoering op de trampoline. Ze deed mee aan de wereldkampioenschappen in Sofia de hoofdstad van Bulgarije.
Foto Stoyan Nenov/Reuters
F1-coureur en huidig kampioen Lewis Hamilton tijdens de GP van Brazilië. In Sao Paulo werd hij vierde - een plek voor Max Verstappen - na al laatste vanuit de pitsstraat te zijn gestart.
Foto Carl de Souza/AFP
Daniel Jacobs en Luis Arias gaan elkaar te lijf in een boksgevecht in de middelste gewichtsklasse in Uniondale, New York.
Foto Al Bello/Getty Images/AFP
De Italiaanse kunstschaatser Carolina Kostner voert haar oefening uit in het Japanse Osaka, een ISU Grand Prix.
Foto Kim Kyung-Hoon/Reuters
Nick Larkin, cricketspeler van Australië, kijkt zijn slag na. De wedstrijd is onderdeel van een vierdaags toernooi in Adelaide, Zuid-Australië.
Foto Saeed Khan/AFP
De Australische Will Genia gooit de bal tijdens een oefenwedstrijd tegen Wales. De twee rugbylanden speelden in Cardiff.
Foto Geoff Caddcick/AFP