Haagse Zaken #8: Geheim rapport over de chaos bij 50Plus en rumoer rond de referendumrollercoaster

Gebrekkige communicatie, gestuntel met cijfers en onenigheid onderling, het geheime rapport over de stand van zaken bij ouderenpartij 50Plus is niet mals. Redacteur Emilie van Outeren kreeg het in handen en bespreekt de onvrede bij de ouderenpartij. Ook aan tafel: Pim van den Dool, die zijn licht laat schijnen op de wirwar van wensen en beslissingen omtrent de omstreden referendumwet.

Wat ging er allemaal mis bij de ouderenpartij en waarom besloot het kabinet de kersverse referendumwet nu alweer in te trekken? Presentator en NRC-columnist Lamyae Aharouay in weer een nieuwe Haagse Zaken, waarin onze politieke redactie elke vrijdag de week bespreekt.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: De opkomst van Forum voor Democratie en de verleidingskunsten van Thierry en Theo.