Artikelen bewaren in je eigen leeslijst

Leeslijst Nooit meer dat artikel kwijtraken dat je opzij had gelegd om het later te lezen. Nooit meer linkjes aan jezelf mailen.

Vanaf nu kun je als ingelogde NRC-abonnee artikelen bewaren in je persoonlijke leeslijst. Zo kun je ze later altijd gemakkelijk terugvinden.

Je kunt bewaarde artikelen bovendien bundelen in verzamelingen. Daarmee leg je persoonlijke knipselmappen aan over onderwerpen die je interesseren.

Om een verhaal op te slaan, klik je op het icoontje van een boekenlegger dat bovenaan het artikel staat. Op een computerbeeldscherm staat dat in de linker kantlijn, op een kleiner scherm - bijvoorbeeld een smartphone - boven de eerste alinea.

Je kunt je leeslijst en je verzamelingen bekijken en beheren op https://www.nrc.nl/profiel/leeslijst, of door in het Service-menu bovenaan de site naar de leeslijst te navigeren:

Om de leeslijst te gebruiken, moet je wel inloggen als NRC-abonnee. Dat biedt meer voordelen: je kunt dan onbeperkt onze artikelen lezen op de website, en bij sommige (opinie)stukken reacties achterlaten.

Inloggen doe je op login.nrc.nl. Alle abonnees van NRC Next en NRC Handelsblad hebben toegang. Als je je inloggegevens niet (meer) weet, kun je contact opnemen met de klantenservice.