Champions League

Manchester United, PSG en Bayern zeker van achtste finales, Atlético Madrid wint weer niet

Na vier speelrondes in de Champions League is Manchester United al zeker van plaatsing voor de knock-outfase. De ploeg van trainer José Mourinho won in groep A thuis van Benfica (2-0) en kan de eerste plaats niet meer ontgaan. In groep B zette Paris Saint-Germain Anderlecht met liefst 5-0 aan de kant en met die overwinning plaatsten de Fransen zich ook voor de achtste finales, net als Bayern München, dat met 2-1 won van Celtic. Qarabag speelde verrassend met 1-1 gelijk op bezoek bij Atlético Madrid en zorgde ervoor dat het voor de Spanjaarden zo goed als onmogelijk is om zich nog te plaatsen voor de volgende ronde. Barcelona en Juventus wonnen beiden niet in poule D. De Spaanse ploeg bleef bij Olympiakos steken op 0-0. Juventus moest bij Sporting Portugal genoegen nemen met 1-1. Barcelona bleef aan kop, met tien punten, gevolgd door Juventus (zeven punten), Sporting (vier) en Olympiakos (een). (ANP)