Haagse Zaken #4: Een regeerakkoord vol vertrouwen, Haagse logica en Ministers van Lege Dozen

Podcast In de vierde aflevering van NRC Haagse Zaken spreken host Lamyae Aharouay en redacteuren Marike Stellinga en Thijs Niemantsverdriet over het regeerakkoord achter de coulissen, de economische én politieke winnaars en het spel van de ministersposten.

Want hoe zorg je dat je een regeerakkoord van 68 pagina’s leest in luttele minuten, wat betekent ‘voor verschillen en tegen tegenstellingen’ precies en waarom bestaan er ministers zonder ministerie? Dit en meer komt voorbij in Haagse Zaken, waarin onze politieke redactie onder leiding van presentator en NRC-columnist Lamyae Aharouay de politieke de week doorneemt.

Lees ook: Dit zijn de opvallendste punten uit het regeerakkoord

Productie Mirjam van Zuidam.