In beeld

De 11 beste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elke week de indrukwekkendste, mooiste en beste sportfoto’s van het afgelopen weekend. Met deze week tennisser Alexander Zverev die zijn rackter kapot slaat, shorttracker Sjinkie Knegt onderweg naar goud op de 1000 meter en de fameuze haka van de All Blacks.
Ryan Babel aan de bal in de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland. Nederland won de wedstrijd met 3-1, maar is door een monsterzege van Zweden tegen Luxemburg (8-0) nog verder weg van kwalificatie.
Foto Sergei Grits/AP Photo
Sjinkie Knegt in actie tijdens halve finale van de 1000 meter bij het wereldkampioenschap shorttrack in Dordrecht. Knegt plaatste zich voor de finale en wist die voor het eerst in zijn carrière te winnen.
Foto Jerry Lampen/ANP
De Fransman Gregory Bourdy tijdens de finaleronde van het Alfred Dunhill Links kampioenschap op St Andrews.
Foto Craig Brough/Reuters
Paraguay viert een goal tegen Colombia tijdens een WK-kwalificatiewedstrijd. Pas tien minuten voor tijd scoorde Falco namens thuisploeg Colombia. Daarna wisten de Paraguayen nog twee keer te scoren, wat de eindstand op 1-2 bracht.
Foto Luis Acosta/AFP Photo
Een freestyle skiër voert de 'Sosh Big Air' uit tijdens een wedstrijd in het Franse Annecy.
Foto Christophe Simon/ AFP Photo
Los Angeles Lakers guard Briante Weber (links) komt met zijn gezicht tegen zijn tegenstander Annecy van de Denver Nuggets. De twee teams troffen elkaar in de NBA.
Foto Jayne Kamin-Oncea/USA Today
De All Blacks, het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, voert de traditionele haka uit voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zuid-Afrika (Springboks). De twee rugbygrootmachten speelden tegen elkaar in het Newlands rugbystadion in Kaapstad.
Foto Rodger Bosch/AFP Photo
Alexander Zverev gooit zijn racket kapot in de halve finale van de China Open, een ATP-toernooi. De Duitser met plaats vier op de ATP-ranking speelde tegen de Australische Nicky Kyrgios, met een ranking van 19. Kyrgios won in twee sets met 6-3 en 7-5, in de finale treft hij Rafael Nadal.
Foto Greg Baker/AFP Photo
Boxer Mohamed Mimoune springt in de lucht nadat hij Sam Eggington (links) heeft verslagen. De twee troffen elkaar in Manchester.
Foto Lee Smith/Reuters
Simona Halep in actie tijdens de halve finale van de China Open. De Roemeense nummer één verloor van de Franse Caroline Garcia met 4-6 en 6-7 (3).
Foto Greg Baker/AFP Photo
Bij de Golf van Triëst liggen meer dan tweeduizend zeilboten die het tegen elkaar opnemen in de 49e Barcolana regatta. Aan geen zeilwedstrijd doen zoveel deelnemers mee als deze.
Foto Alberto Pizzoli/AFP Photo