Politie

Rechercheteam onderzoekt vermissing van Utrechtse vrouw

De politie in Utrecht onderzoekt met een groot rechercheteam de vermissing van de 25-jarige Anne Faber. De vrouw vertrok vrijdagavond op een zwarte opoefiets met handremmen uit Utrecht voor een lange fietstocht. Het was slecht weer die avond. Haar vriend sloeg alarm toen hij geen contact meer met haar kreeg. Zondag zocht de politie in Baarn, waar de vrouw 29 september rond 18.50 uur nog een selfie maakte en naar haar vriend stuurde via WhatsApp. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Volgens haar vriend had ze zaterdag een afspraak in Amsterdam, waar ze niet is komen opdagen. De zoektocht in Baarn met onder meer een politiehelikopter, waarbij warmtebeelden werden gemaakt, leverde zondag niets op. De politie houdt rekening met elk scenario. (ANP)