In beeld

De 10 beste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert elke week de indrukwekkendste, mooiste en beste sportfoto’s van het afgelopen weekend. Met deze week kunstschaatsen in Duitsland, rondvliegende graspollen op de British Masters en een honkballer die zijn knuppel stuk slaat.
Max Verstappen komt de pitsstraat binnenrijden tijdens de Grand Prix van Maleisië. De Nederlander won de race uiteindelijk door Lewis Hamilton voorbij te gaan.
Diego Azubel / EPA
Rory McIlroy (Noord-Ierland) in actie tijdens de tweede ronde van de British Masters, onderdeel van de Europese PGA Tour.
Lee Smith / Reuters
In het London Stadium kreeg West Ham United bezoek van Swansea City in de Premier League. De keeper van de uitploeg Lukasz Fabianski weet de bal van West Ham aanvaller Andy Carroll weg te houden.
Paul Childs / Reuters
Het Amerikaanse kunstschaatsduo Ashley Cain en Timothy Leduc treden op tijdens de Nebelhorn trophy in Oberstdorf, Duitsland. De competitie is vernoemd naar de nabij liggende berg de Nebelhorn.
Christof Stache/ AFP
De Nederlandse voetballer Leroy Fer houdt de bal kunstig hoof tijdens de warming-up voor de West Ham United tegen Swansea City.
Hannah McKay / Reuters
In de Franse hoogste voetbaldivisie speelde AS Monaco thuis tegen Montpellier. Radamel Falcao (rechts), spits van Monaco, gaat samen met zijn tegenstander Pedro Mendes naar de grond.
Eric Gaillard / Reuters
Honkballers van de Boston Red Sox vieren feest na met 6-3 te hebben gewonnen van de Houston Astros. Met de winst zijn de Red Sox kampioen in de American League East, één van de zes divisies van de MLB (Major League Baseball).
Bob DeChiara / USA TODAY Sports
Marouane Fellaini, aanvaller van Manchester United, viert zijn doelpunt tegen Crystal Palace. De twee clubs uit de Premier League namen het tegen elkaar op in het Old Trafford.
Andrew Yates / Reuters
Cameron Maybin van de Houston Astros slaat zijn honkbalknuppel stuk in een wedstrijd tegen de Boston Red Sox.
Bob DeChiara / USA TODAY Sports
In het Bryant-Denny Stadium in Tuscaloosa (Alabama) wordt wide receiver Cam Sims van Alabama Crimson Tide uit het veld geduwd door twee verdedigers van de Mississippi Rebels.
Marvin Gentry / USA TODAY Sports