In beeld

De beste sportfoto’s van het afgelopen weekend

De Spaanse coureur Jorge Lorenzo (rechts), de Italiaan Valentino Rossi (tweede van rechts) en de Spanjaard Marc Marquez (tweede van links) tijdens de MotoGP race van de Grand Prix van Aragon.
Javier Soriano / AFP
De Spaanse keeper van Porto, Iker Casillas, tijdens de warming up voor de Champions League-wedstrijd tegen Beskitas, in Porto.
Miquel Riopa / AFP
Steven Smith, aanvoerder van de Australische nationale cricketploeg, speelt een schot tijdens de derde interland tegen India, in Indore.
Adnan Abidi / Reuters
De Chinese He Bingjiao slaat een return tegen de Spaanse Carolina Marin tijdens de finale van het enkelspel voor de Open Japanse badmintonkampioenschappen in Tokio.
Toru Yamanaka / AFP
Ochuko Duke (nummer 50) en Jay Jay Wilson (9) van de Arizona State Sun Devils vieren hun overwinning in het American Football op de Oregon Ducks in Tempe, Arizona.
Christian Petersen/Getty Images/AFP
Coureur Tyler Reddick viert zijn zege in de NASCAR Xfinity Series in Sparta, Kentucky.
Sarah Crabill/Getty Images/AFP
News Agency/Pontus Lundahl/ Reuters
De marathon van Berlijn.
Michael Dalder / Reuters
De Indiase cricketere Hardik Pandya stopt een bal tijdens de derde eendaagse wedstrijd tussen India en Australië in Indore.
Adnan Abidi/ Reuters
Rafael Nadal en Roger Federer in actie voor het Europese team tegen het Jack Sock en Sam Querrey van de Rest van de Wereld, in de strijd om de Laver Cup.
David W Cerny/Reuters
Benjamin Mendy en David Silva van Manchester City in actie tegen Androw Townsend van Crystal Palace, in de Premier League.
Phil Noble/Reuters