In beeld

Europees fototalent nu te zien in New York

Twintig jonge Europese fotografen mogen deze week hun werk tonen op Photoville, een groot openluchtfotofestival in New York. Op een terrein in Brooklyn, met de skyline van New York City als decor, worden hun foto’s tentoongesteld in zeecontainers. De selectie van jong talent werd gedaan door het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL). De fotografen studeerden in de afgelopen vijf jaar af aan een Europese academie en mogen hun werk nu over de hele wereld op fotofestivals laten zien.
Un-Titled Bastiaan van Aarle
Veiled Saskia Aukema
Z-Axis, Hong Kong Chan Hong Yui Clement
Down to my bones Camille Renée Devid
Garzweiler II Tim Meijer
From Fantasy to Reality, Almere. Ko Hage
Searching eyes. De wereld van Mikey Groot, een jongen met ADHD, autisme en Tourett. Kiki Groot
Carnival! Sacha Goossens
Red landscape Sander du Floo
Suzanne, Living with Prader-Willi Syndrome Peggy Ickenroth
De Val (the Fall) Samuel Otte