In beeld

Europees fototalent nu te zien in New York

Twintig jonge Europese fotografen mogen deze week hun werk tonen op Photoville, een groot openluchtfotofestival in New York. Op een terrein in Brooklyn, met de skyline van New York City als decor, worden hun foto’s tentoongesteld in zeecontainers. De selectie van jong talent werd gedaan door het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL). De fotografen studeerden in de afgelopen vijf jaar af aan een Europese academie en mogen hun werk nu over de hele wereld op fotofestivals laten zien.
Un-Titled
Bastiaan van Aarle
Veiled
Saskia Aukema
Z-Axis, Hong Kong
Chan Hong Yui Clement
Down to my bones
Camille Renée Devid
Garzweiler II
Tim Meijer
From Fantasy to Reality, Almere.
Ko Hage
Searching eyes. De wereld van Mikey Groot, een jongen met ADHD, autisme en Tourett.
Kiki Groot
Carnival!
Sacha Goossens
Red landscape
Sander du Floo
Suzanne, Living with Prader-Willi Syndrome
Peggy Ickenroth
De Val (the Fall)
Samuel Otte