Premier league

Manchester City vernedert na Feyenoord nu ook Watford

Manchester City is in topvorm. Het team van trainer Pep Guardiola, dat vorige week Feyenoord wegtikte in de Champions League, swingde zaterdag ook in de uitwedstrijd bij Watford en won met 6-0. City leidde na 37 minuten al met 3-0, na goals van Sergio Agüero (tweemaal) en Gabriel Jesus. Na rust scoorden Nicolás Otamendi, opnieuw Agüero en Raheem Sterling. Manchester City kan terugkijken op een geslaagde week met ruime zeges op Liverpool (5-0), Feyenoord (4-0) en nu dus Watford. City deelt de koppositie in de Premier League met stadgenoot United, dat zondag het Everton van Ronald Koeman met 4-0 versloeg. Bij Crystal Palace heeft het ontslag van Frank de Boer de tegenvallende resultaten nog niet verholpen. Met Roy Hodgson op de bank verloor de club zaterdag met 1-0 van Southampton. (ANP)