In beeld

De beste sportfoto’s van het afgelopen weekend

Juventus was deze zondag in de Italiaanse hoogste voetbalcompetitie Serie A op bezoek bij US Sassuolo Calcio. Stephan Lichtsteiner (links) van Juventus gaat over de kop in een duel met Sassuolo's Claud Adjapong in het Mapei Stadium.
Alberto Lingria / Reuters
Francisco Rojo (links) neemt het in Las Vegas op tegen Ryan Martin in een lichtgewicht bokswedstrijd. De wedstrijd werd besloten met een split decision van de jury. De drie juryleden kiezen dan niet unaniem voor een winnaar, maar twee voor de ene bokser (Martin) en één voor de ander.
Joe Camporeale /USA TODAY Sports
David Strettle (rechts), de Engelse winger van het Franse rugbyteam Clermont, duwt zijn tegenstander aan de kant in het Michelin stadion in Clermont-Ferrand, midden-Frankrijk.
Thierry Zoccolan / AFP
De Russische kunstschaatser Andrei Lazukin in actie tijdens de Lombardia Trophy 2017 in Bergamo, Italië.
Marco Bertorello /AFP
Fakhereedine Ben Youssef (rechts) van het Tunesische ES Tunis in duel met de keeper van het Egyptische Al Ahly SC tijdens de kwartfinale van de CAF Champions League, een continentaal voetbaltoernooi voor clubs uit Afrika.
Amr Abdallah Dalsh /Reuters
Carlos Brathwaite, cricketer van de West Indies, juicht na het nemen van een wicket tegen Engeland.
Lee Smith / Reuters
De Chinese Fan Zhendong speelt tegen de Zuid-Koreaanse Lee Sangsu tijdens de halve finale van de Asian Table Tennis Cup 2017, in Ahmedabad, India.
Sam Panthaky /AFP
De Franse motorcoureur Anthony Loiseau (links) op zijn Suzuki GSXR 1000 tijdens de Bol d'Or 24-uurs race in Le Castellet, Zuid-Frankrijk. In teams van maximaal drie coureurs wordt 24 uur geracet op motorfietsen.
Boris Horvat/AFP
De Zuid-Koreaanse So Yeon Ryu tijdens de Golf Evian Championship, een major in de Franse Alpen.
Philippr Desmazes / AFP
Een duiker bij de Red Bull Cliff Diving World Serie vanaf de Stari Most - letterlijk oude brug - in Mostar, Bosnië en Herzegovina.
Elvis Barukcic / AFP
In de Copa Sudamericana, voetbalcompetitie in Zuid-Amerika, duelleren Anderson Plata (rechts) van het Colombiaanse Santa Fe en Salustiano Candia van het Paraguayaanse Libertad.
Jaime Saldarriaga / Reuters
Zach Gentry (rechts) van de Michigan Wolverines wordt getackeld door een linebacker van de Air Force Falcons in het Michigan Stadium.
Rick Osentoski / USA TODAY Sports