In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC Fotowedstrijd van augustus

In augustus was het thema van de NRC Fotowedstrijd 'Recreatie'. De vakjurypijs gaat naar de foto van Bernard de Graaf. "Deze foto brengt het thema optimaal in beeld”, luidde het uiteindelijke oordeel van de jury. De publieksprijs is gewonnen door Fatima Anahnah. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Het thema van de maand september is 'Licht', insturen kan tot 29 september, 17:00 uur op nrc.nl/fotowedstrijd.
1. Anton Pieck Bernard de Graaf
2. Oostkapelle Walcheren... De Schommel Jacomijn Dijkers
3. Kamperen Ed Geels
4. Renata Dutree
5. Jeroen Brokkelkamp
6. Susanne Middelberg
7. Boris Nieuwenhuijzen
8. Dagje Uit met NS 1e klas Ted Gersjes
9. Kust. Pepijn Zwaanswijk
10. Een fiësta zo'n siësta! Maartje van Noort
Winnaars publieksprijs. Desert Rose Fatima Anahnah