Klassiek van stof, uitgesproken van vorm

De mode van dit najaar is klassiek van stof en kleur, maar vaak uitgesproken en soms zelfs extreem van vorm.

Fatou: jas van lamsvacht, trui, coltrui en rok van Max Mara, sokken van Falke, schoenen van Church’s . Ram: oversized jasje, coltrui en broek van Dries Van Noten, schoenen van G. H. Bass. Ivan: ‘werkmansjasje’en bijpassende broek van Marni (via Menage Amsterdam). Foto Sabrina Bongiovanni

Char: oversized jas van Schueller De Waal, overhemd van Prada, trui uit de mannencollectie van Weekday, jeans van Balenciaga en denim laarsjes van Dries Van Noten (beide via Mytheresa.com). Foto Sabrina Bongiovanni

Ivan: ‘werkmansoverhemd’, bijpassende broek en wollen jasje van Lemaire, muts van Walter Van Beirendonk, sokken van Falke, schoenen van Dr. Martens. Fatou: zijden blouse van Dries Van Noten, ribfluwelen broek van Acne Studios, laarsjes van Céline, oorbel van Wouters & Hendrix. Foto Sabrina Bongiovanni

Ram: pak, fluwelen gilet, sjaaltje, sokken en schoenen van Walter Van Beirendonck. Foto Sabrina Bongiovanni

Char: robe-manteau en satijnen lieslaarzen van Chanel. Mijke: coltrui uit de mannencollectie van Acne Studios, jeansjack met extra lange mouwen - opgerold te dragen - van Y/Project (via Menage Amsterdam), broek van Dries Van Noten en schoenen van Chanel. Foto Sabrina Bongiovanni

Jemal: kabeltrui met extra lange mouwen van Y/Project, broek van Acne Studios, schoenen van Prada. Foto Sabrina Bongiovanni

Fatou: broekpak van Chanel, oorbel van Wouters & Hendrix. Foto Sabrina Bongiovanni

Char: ribfluwelen jasje en rok, overhemd, trui, sokken en sandalen van Prada. Jemal: ribfluwelen pak, overhemd, das, riem en schoenen van Prada. Mijke: ribfluwelen broek van Dries Van Noten (via mytheresa.com), trui uit de mannencollectie van Dries Van Noten, jas uit de mannencollectie van Acne Studios, schoenen van Church’s, vintage broches. Foto Sabrina Bongiovanni