heel holland bakt

Martine Bijl weer thuis na opname in ziekenhuis

Martine Bijl is woensdag ontslagen uit de kliniek waar ze afgelopen weken onder behandeling was wegens een depressie die het gevolg is van de hersenbloeding die haar in 2015 trof. Haar woordvoerder laat woensdag weten dat Martine Bijl en haar man Berend Boudewijn blij zijn dat de behandeling is aangeslagen en dat ze weer naar huis mag.

Martine Bijl kreeg in september 2015 een hersenbloeding. De presentatie van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt werd daarna overgenomen door André van Duin. Haar woordvoerder bevestigt dat Bijl in juni en juli in het ziekenhuis was opgenomen. De depressie was een gevolg van de hersenbloeding. „Gelukkig heeft de medicatie goed aangeslagen en is ze woensdag ontslagen uit de kliniek. Ik had twee blije mensen aan de telefoon”, zegt hij. (ANP)