Stage bij NRC?

Foto Nick Somers

Op zoek naar een journalistieke stage? NRC heeft verschillende stageplaatsen voor gemotiveerde studenten en jonge talenten die het vak willen leren. Dat hoeft niet per se voor een journalistieke opleiding te zijn, als je maar over journalistieke kwaliteiten beschikt. NRC biedt mogelijkheden op het gebied van de schrijvende journalistiek, audiovisuele journalistiek, vormgeving, eindredactie, illustraties, fotoredactie.

Wil je solliciteren, stuur dan een mail naar stage@nrc.nl met een motivatie waarom je stage wil lopen bij NRC, op welk gebied en vertel ook wat het doel is van je stage. Stuur tevens je cv mee en een paar voorbeelden van journalistiek werk dat je gemaakt hebt.

Zoek je een niet-journalistieke stage, kijk dan op https://www.nrcmedia.nl/over-ons/werken-bij/ of stuur een mail naar solliciteren@nrc.nl.