Bestuurder meldt zich na dodelijk ongeval Hulst

De bestuurder reed zondag door na het ongeluk

Foto Lex van Lieshout/ANP

De bestuurder die zondag betrokken was bij een ongeluk in het Zeeuwse Hulst, waarbij een 64-jarige wielrenner om het leven kwam, heeft zich dinsdag bij de politie gemeld. De man reed door na het ongeluk.

Twitter avatar Politie_Zeeland Politie_Zeeland #Hulst #Zandstraat #ongeval #wielrenner Bestuurder heeft zich gemeld. Toedracht nog onbekend. Onderzoek wordt vervolgd.

“We zijn blij dat iemand zich gemeld heeft”, aldus politie Zeeland. “We gaan snel in gesprek om duidelijk te krijgen wat de toedracht was en of deze bestuurder iets te verwijten valt.” De resultaten van de sectie op het lichaam van de omgekomen Belg zijn nog niet binnen. De doodsoorzaak is daardoor nog niet vast te stellen, benadrukt de woordvoerder.

Meer ongelukken

Dinsdag werd er in Hulst een tweede wielrenner doodgereden na een ongeluk. De 48-jarige automobilist uit Terneuzen kon worden aangehouden. De man had geen geldig rijbewijs en bleek onder invloed van alcohol.

Volgens de NOS is vanmiddag een derde wielrenner verongelukt in het Noord-Hollandse Abbenes.