In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC Fotowedstrijd van de maand juni

In juni was het thema van de NRC Fotowedstrijd 'Groei'. De vakjurypijs gaat naar de foto Grote Broer van Colette Lukassen. „Mooie pose, intrigerende gezichten”, vindt juryvoorzitter Natalia Toret. De publieksprijs is gewonnen door Julia Handgraaf. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Het thema van de maand juli is 'Mijn plek', insturen kan tot 29 juli, 17:00 uur op nrc.nl/fotowedstrijd.
De winnaar van de juryprijs: Grote Broer.
Collette Lukassen
2. Van 1 tot 18 jaar.
Esther Veldhuijzen van Zanten
3. Benen (De benen van mijn 7-jarige dochter).
Trudy van Dijk
4. Kikkervisjes van de bruine kikker dringen zich op op een plekje waar de zon schijnt om zich op te warmen om tot volwaardige kikkers uit te groeien in vijver bezoekerscentrum Natuurmonumenten in Ruinen.
Ronald Wilfred Jansen
5. In de groei 2.
Pauline Mourits
6. Ganzengroei.
Iris Waanders
7.
Nicky Kim
8. In liefde opgegroeid.
Ikke van Mulert
9. Young at concert.
Erwin Troost
10. Groeien in branie.
Dick Mathot
Publieksprijswinnaar: Mijn jonge kater vangt voor het eerst een prooi. Een jonge kikker, nog vol in de groei.
Julia Handgraaf