Bezorgdiensten

PostNL neemt meubelbezorger JP Haarlem Delivery over

PostNL neemt JP Haarlem Delivery over, een bedrijf dat zich bezighoudt met de bezorging en montage van meubels. Dat maakte de post- en pakketbezorger donderdag bekend, zonder de overnameprijs of andere financiële gegevens te vermelden. PostNL heeft al een bezorg- en installatieservice voor grote en zware consumentenartikelen, zoals wasmachines en keukenapparatuur. Met de overname van JP Haarlem Delivery voegt het bedrijf ook de montage van meubels toe aan zijn dienstverlening. JP Haarlem Delivery heeft circa tweehonderd bezorgers in dienst die vanuit Nederland de hele Benelux bedienen, goed voor zo’n zeventig voltijdsbanen. Voor de werkgelegenheid heeft de overname geen gevolgen. Ook het huidige management blijft zitten. (ANP)