Expositie

Tekenmania met divers tekenwerk

Tekening Anne Stalinski

Dit weekend opent de groepstentoonstelling TEKENMANIA XXL bij WG Kunst, een (strip)tekententoonstelling met tekeningen, stripverhalen en illustraties. Er is geen vast thema; de kunstenaars (o.a. Peter de Wit, tekenaar van Sigmund in de Volkskrant) waren vrij in de keuze van hun werk. Er zijn ook originele tekeningen te koop. Deelnemende kunstenaars zijn Tommy A, Merel Barends, Ebelina Brethouwer, Elianne Gerrits, Femke van Heerikhuizen, Stella de Kort, Farida Laan, Lae Schäfer, Anne Stalinski, Aart Taminiau, Mat Vaassen, Marjolijn Verbruggen, Wasco en Peter de Wit. Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni, 13.00 - 17.00 uur, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28 (Wilhelmina Gasthuisterrein). www.wgkunst.nl

    • Saskia van Loenen