In beeld

De 10 beste sportfoto’s van afgelopen weekend

De 10 beste sportfoto's van afgelopen weekend.
Kathleen Fisken, met de gele badmuts, finisht haar serie op de 50 meter rugslag tijdens de National Senior Games in Birmingham, Alabama.
Foto: Andrea Mabry/AP Images
Jose Otriz, op zijn paard Tapwrit, op weg naar de zege in de 149ste editie van de Belmont Stakes in Elmont, in de staat New York.
Foto: Al Bello/Getty Images/AFP
Het pelotn in de zesde etappe van het Criterium du Dauphiné, van Villars-les-Dombes naar La Motte-Servolex.
Foto: Philippe Lopez/AFP
Usain Bolt viert zijn laatste race in zijn eigen Jamaica, tijdens de Racers Grand Prix in het nationale stadium in Kingston, Jamaica.
Foto: Ricardo Makyn/AFP
Coureur Kyle Larson maakt een pitsstop tijdens de Nascar Xfinity Series op de Pocono Raceway in Long Pond, Pennsylvania.
Foto: Jerry Markland/Getty Images/AFP
Kyrie Irving (rechts) van de Cleveland Cavaliers tegenover Andre Iguodala (tweede van rechts) van Golden State Warriors, tijdens het vierde duel van de NBA-finale, in Cleveland.
Foto: Ron Schwane/AP
Hongballer Jackie Bradley Jr. van de Boston Red Sox vangt een bal van J.D. Martinez van de Detroit Tigers in Boston.
Foto: Michael Dwyer/AP
Rugbyer Conor Murray van de British and Irish Lions wacht totdat de bal uit de scrum komt tijdens de wedstrijd tegen de Canterbury Crusaders in Christchurch, Nieuw-Zeeland.
Foto: Mark Baker/AP
De Zwitser Stan Wawrinka breekt zijn tennisracket tijdens de finale van Roland Garros tegen de latere winnaar Rafael Nadal.
Foto: Pascal Rossignol/Reuters
Gary Cahill (rechts) van Engeland in actie tegen de Schotten Ryan Fraser en Chris Martin tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen beide landen.
Foto: Lee Smith/Action Images via Reuters