Voetbal

In een vriendschappelijke wedstrijd eindelijk weer een keer winst voor Nederlands elftal

Foto ANP

Het Nederlands elftal heeft woensdagavond een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Marokko gewonnen (2-1). Quincy Promes speelde een hoofdrol bij Oranje in Agadir. Hij opende in de 22ste minuut de score en bereidde in de 68ste minuut de 2-0 van Vincent Janssen voor. Het Nederlands elftal domineerde lang de wedstrijd maar kwam in de problemen toen Matthijs de Ligt twintig minuten voor tijd een rode kaart kreeg en Mbark Boussoufa de vrije trap benutte (1-2). Nederland speelde zonder Arjen Robben, Kevin Strootman, Daley Blind, Davy Klaassen, Jeremain Lens, Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum. Volgende week vrijdag is het WK-kwalificatieduel tegen Luxemburg. (ANP)

Nederland - Marokko pagina E10