Na Aanslag

Ariana Grande en meer sterren zondag in benefietconcert ‘One Love Manchester’

Ariana Grande
Ariana Grande Foto Reuters

Vele sterren doen zondag mee aan een benefietconcert voor de slachtoffers van de zelfmoordaanslag op 22 mei in Manchester tijdens een optreden van zangeres Ariana Grande, waarbij 22 mensen omkwamen. Aan het benefietconcert ‘One Love Manchester’ op het cricketterrein Old Trafford in Manchester doen onder meer mee Ariana Grande zelf, Justin Bieber, Kate Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Coldplay, Take That en Usher, zo maakten de organisatoren dinsdag bekend. De BBC zendt het concert uit. De opbrengst gaat naar het ‘We Love Manchester’-fonds, dat is opgericht door het Britse Rode Kruis en de gemeenteraad van Manchester. Ariana Grande biedt gratis tickets aan allen aan die bij haar concert waren op 22 mei. (Reuters)