RTL Summer Night

Talkshow Beau van Erven Dorens vervangt die van Humberto Tan

De zomerstop van RTL Late Night, de talkshow met Humberto Tan, wordt vanaf maandag 3 juli opgevuld met een vervangende talkshow van Beau van Erven Dorens: RTL Summer Night. Dat maakte de zender maandag bekend. Van Erven Dorens presenteert het programma met Marieke Elsinga, die in het afgelopen seizoen van Late Night ook de sidekick was van Tan. RTL Summer Night wordt in juli en augustus elke werkdag uitgezonden tussen 21.30 uur en 23.00 uur. RTL Boulevard krijgt in die periode bovendien twee uitzendingen per avond: een om 18.35 uur en een direct na ‘Summer Night’. Na de zomer schakelt Boulevard weer terug naar een ritme van een programma per dag, met het verschil dat het entertainmentprogramma dan ook in het weekend te zien zal zijn. (NRC)