In beeld

Het sportweekend in tien foto’s

De fotoredactie van NRC selecteert elk weekend de mooiste sportfoto's die binnenkomen op de redactie.
Alles over fotografie vind je voortaan op onze fotografiepagina In Beeld.
Fans van Borussia Dortmund wachten op de aankomst van de spelers na de overwinning in de finale van het Duitse bekertoernooi.
Sascha Schuermann / AFP
Eduard Nunez, nummer 10 van de San Francisco Giants, vangt een bal tijdens de achtste inning in de wedstrijd tegen de Atlanta Braves in San Francisco, Californië.
Thearon W. Henderson / AFP
Chelsea's David Luiz viert het eerste doelpunt in de FA Cup-finale tegen Arsenal, op Wembley in Londen. Chelsea verliest de wedstrijd met 2-1, de beker is voor Arsenal.
Adrian Dennis / AFP
Boston Red Sox-speler Brian Johnson en NESN-verslaggeefster Guerin Austin krijgen een douche op Fenway Park, Boston, Massachusetts.
Adam Glanzman / AFP
V.l.n.r.: Stephano Gwandu (Tanzania), Lazarus Too, Wilson Kipkoech en Dennis Chepkongin (allen uit Kenia) strijden om de winst tijdens de marathon van Mont Saint-Michel, in Noordwest-Frankrijk. Lazarus Too wint de race in een tijd van 2:13:51.
Charly Triballeau / AFP
Kell Brook (R) neemt het op tegen Errol Spence (L) tijdens het IBF weltergewicht wereldtitelgevecht in Bramall Lane, Sheffield. Errol Spence is de nieuwe wereldkampioen.
Andrew Couldridge / Reuters
De Portugees Pedro Henrique surft in de finale van de 2017 ISA World Surfing Games in Biarritz, Frankrijk.
Franck Fife / AFP
Sam Kendricks (VS) neemt deel aan het onderdeel polsstokhoogspringen tijdens de Prefontaine Classic Diamond League in Eugene, Oregon, Verenigde Staten.
Jonathan Ferrey / AFP
Fans van Eintracht Frankfurt zwaaien met vlaggen voorafgaand aan de bekerfinale tegen Borussia Dortmund in Berlijn.
Kai Pfaffenbach / Reuters
Het gravel wordt tussendoor aangeveegd tijdens een wedstrijd op Roland Garros. Zondag begon het Grand Slam toernooi in Parijs.
Gonzalo Fuentes / Reuters