In beeld

Jaszakschatten

Een dagboek in spullen. Dat vind je in de jaszak van een kind. Ouders vroegen kinderen hun broekzakken te legen en fotografeerden de inhoud. Wat konden Stella (7), Sari (3) en Noa (5) echt niet laten liggen omdat het te bijzonder is? De broekzak is een omgekeerd spoor. Als kinderen na een lange dag op school en soms ook nog de opvang te moe zijn om hun ouders te vertellen wat ze hebben meegemaakt, hoeven ze alleen maar hun broekzakken te legen. Wat opvalt: kinderen doen het alleen buiten. Binnen rapen ze nooit iets op. Daar is troep gewoon troep.
Melle, 7 jaar.
Stella, 6 jaar.
Gijs, 5 jaar.
Evi, 5 jaar.
Elze, 2 jaar.
Felix, 9 jaar en Jesse, 7 jaar.
Sari, 3 jaar.
Hugo, 6 jaar.
Hugo, 5 jaar.
Luna, 2 jaar.
Stella, 7 jaar.
Stella, 5 jaar.
Willem, 3 jaar.
Stella, 6 jaar.
Noa, 5 jaar.
Puk, 4 jaar.