Retail

Schoolcampus van voormalige V&D dit jaar bij Albert Heijn

De Schoolcampus, met een groot aanbod aan schoolspullen, van het voormalige V&D is dit jaar bij Albert Heijn te vinden. Komende maandag liggen er al agenda's in de schappen bij de winkels van de supermarktketen. Albert Heijn werkt voor de schoolafdeling samen met V&D Concepthouse van ondernemers Ronald van Zetten, Roland Kahn en Jaco Scheffers. Zij namen vorig jaar alle merkrechten van de failliete warenhuisketen over. Bij V&D was de afdeling goed voor veel omzet. Dat evenaren zou mooi zijn, vindt de oud-topman van Hema. „We hebben meer winkels, dus een groter bereik. De collectie is min of meer hetzelfde. Nu moet blijken of het echt gemist werd.” Over de duur van de overeenkomst doen AH en Van Zetten geen uitspraken. (ANP)