Profiel

Na 120 jaar

Geen familie meer in de bedrijfstop van Blokker Holding

Het laatste familielid heeft zich teruggetrokken uit de top van familiebedrijf Blokker Holding. Uit een melding bij de Kamer van Koophandel blijkt dat Albert Blokker (71) per 1 maart is teruggetreden uit de raad van commissarissen, waar hij sinds 2014 deel van uitmaakte. Daarvoor zat hij veertig jaar in de dagelijkse leiding van het concern, waar ook Xenos, Intertoys en Leen Bakker bij horen. Albert Blokker laat in een reactie weten dat hij is afgetreden vanwege zijn „drukke andere werkzaamheden” en omdat er een „geschikte opvolger” is gevonden. Die opvolger is Roland van Kralingen, blijkt uit de Kamer van Koophandel. Van Kralingen (70) is afkomstig uit de marketing- en reclamewereld.

Familie uit Blokkertop pagina E3