In beeld

FC Rotterdam

Het kan niemand ontgaan zijn. Misschien wordt voetbalclub Feyenoord zondag voor het eerst sinds 1999 weer landskampioen, en zal de Coolsingel volstromen. Maar hoe zit het met de fans van die andere twee Rotterdamse voetbalclubs? Volgens ingewijden gunnen de aanhang van Feyenoord en Sparta elkaar helemaal niets, maakt het de fans van Excelsior allemaal niet veel uit. Volgens fotograaf Willem de Kam klopt alleen op de trapveldjes in de stad het hart voor FC Rotterdam. De Kam nodigde ontwerper Floor Wesseling uit een FC Rotterdam shirt te maken op basis van de shirts van de drie profclubs en trok ermee langs die trapveldjes waar gedroomd wordt van een carrière bij één van de clubs in de stad waar ze trots op zijn.
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam
Foto Willem de Kam