BloemenKeukenhofovervol

Foto’s Jerry Lampen en LEX VAN LIESHOUT/ ANP

Het was zondag zo druk in de Keukenhof dat het bloemenpark adviseerde een andere keer te komen. Via social media liet de toeristenattractie in Lisse weten dat de belangstelling dermate groot was dat het park overvol raakte.

De wegen richting de Keukenhof liepen zondagochtend al vroeg vol. De ANWB waarschuwde bezoekers van de Keukenhof voor lange files op de wegen richting Lisse. Dagjesmensen stonden even na elf uur op de N207 vanaf Abbenes en de N208 vanuit Sassenheim ruim een uur vast. De parkeerplaatsen van het park waren even voor het middaguur allemaal bezet.

Het was zondag de laatste dag van de themaweek Keukenhof Dutch Design, waarin „hedendaagse en innovatieve” ontwerpen van Nederlandse bodem worden getoond. (ANP)