Twee verdachten

Twee doden bij schietpartij op industrieterrein in Zoetermeer

Bij een schietincident op een bedrijventerrein in Zoetermeer zijn dinsdag twee doden gevallen. Rond 11 uur ’s ochtends werden de twee zwaargewond aangetroffen in een auto op de Edisonstraat. Beiden overleden korte tijd later. Over de toedracht van de schietpartij noch over de identiteit van de slachtoffers gaf de politie informatie. Volgens getuigen zou het om vader en zoon gaan. De politie zegt twee verdachten op het oog te hebben. In de buurt van de plek waar het incident plaatsvond is de uitgebrande BMW van de daders aangetroffen. Op die plek stond een andere auto klaar om verder mee te vluchten, maar de daders kozen er volgens de politie voor door middel van car jacking een andere auto te bemachtigen. Later op de dag werd die in Rotterdam aangetroffen. (NRC)

    • Auteur Onbekend