Foto van de dag

Massademonstraties waar doden vallen, leger en politie die schieten met traangas en rubberen kogels en de inzet van zwaar bewapende burgermilities en paramilitaire bendes. Al weken is het onrustig in Venezuela en gaan tienduizenden mensen de straat op tegen het autoritaire regime van president Nicolás Maduro.

Donderdag 20 april 2017

Federico Parra/AFP

Woensdag 19 april 2017

Bij een zware ontploffing in een appartementencomplex in Veendam zijn woensdagmorgen een dode en drie lichtgewonden gevallen. De brandweer vermoedt een gasexplosie. Daarbij zijn de bovenste verdiepingen weggevaagd. Een brand kon vrij snel worden geblust. Ook aan de andere appartementen en omliggende panden was veel schade.

Siese Veenstra/ANP

Dinsdag 18 april 2017

Maandag 17 april 2017

De paashaas staat met president Trump, first lady Melania en hun zoon Barron op het balkon van het Witte Huis bij de traditionele Easter Egg Roll.

Joshua Roberts/Reuters

Zondag 16 april 2017

Erdogan heeft niet de overtuigende overwinning waarop hij had gehoopt. Hij zei zondag over de uitslag dat het een overwinning is voor heel Turkije, ongeacht of mensen ja of nee hebben gestemd. Erdogan en zijn vrouw Emine spreken supporters toe in Istanbul.

Yasin Bulbul/Reuters