Wandelaar vindt dode man en vrouw in Zeeland

Hun doodsoorzaak en identiteit zijn nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart.

Een politieauto vlakbij de plek waar de lichamen werden aangetroffen.
Een politieauto vlakbij de plek waar de lichamen werden aangetroffen. Foto Ginopress / ANP

Een wandelaar heeft donderdag bij het Zeeuwse plaatje Dishoek een dode man en vrouw aangetroffen. Dat meldt de politie. De overleden personen zijn door geweld om het leven gekomen. Wat hun precies is overkomen, kan de politie nog niet zeggen.

Ook de identiteit van de slachtoffers is nog onduidelijk. De lichamen werden rond half tien ‘s morgens gevonden in een bosperceel. Daar stond ook een Mercedes geparkeerd. Een politiewoordvoerder wilde aan Omroep Zeeland niet vertellen of de man en vrouw in of buiten de auto lagen. “Dat is daderinformatie”, aldus de woordvoerder.

De plek waar de lichamen lagen. De tekst gaat verder onder het kaartje.

De politie heeft de omgeving afgezet en is met een onderzoek begonnen. Een helikopter vliegt boven het gebied om vanuit de lucht assistentie te verlenen. De politie verzoekt mensen die tips hebben over de zaak zich te melden.

Twitter avatar Politie_Zeeland Politie_Zeeland #Koudekerke Duo werd in bossage door passant gevonden, omg. is afgezet. @DePolitieheli komt ter plaatse. Tips? Bel 0900-8844