In beeld

IJsjes voor honden in Mexico

Mexico-Stad heeft sinds kort een wel heel bijzonder soort ijssalon. Ben je je hond aan het uitlaten, vanaf nu maak je beter een ommetje om jezelf en je trouwe viervoeter eens lekker te verwennen. In de pas geopende shop kun je je geliefde huisdier trakteren op een verkoelende ijsco. Speciaal samengesteld voor dieren en bevordert zelfs hun stoelgang. Wil je liever een andere smaak dan je boxer dan kies je gewoon voor 'humans only Ice cream'. Ondertussen goed opletten dat je hond zijn ijsbolletje niet op de grond laat vallen.
De boxer Tank en zijn baasje genieten samen van een ijsje.
Ronaldo Schemidt /AFP
Carlos Jasso / Reuters
Carlos Jasso / Reuters
Carlos Jasso / Reuters
Carlos Jasso / Reuters
Carlos Jasso / Reuters
Ronaldo Schemidt /AFP
Ronaldo Schemidt /AFP
Ronaldo Schemidt /AFP
Ronaldo Schemidt /AFP
Carlos Jasso / Reuters
Ronaldo Schemidt /AFP
Carlos Jasso / Reuters