Jaarverslag

Bonus geschorste bestuurders TMG bijna gehalveerd

De geschorste bestuursleden van Telegraaf Media Groep (TMG), Geert-Jan van der Snoek en Leo Epskamp, kregen over 2016 een fors lagere bonus dan een jaar eerder. De voor dat jaar gestelde doelen werden door beiden voor 50 procent gehaald. In 2015 lag dat nog op 90 procent. Dat schrijft Het Financieele Dagblad op basis van het jaarverslag dat TMG maandag heeft gepubliceerd. Van der Snoek en Epskamp kregen over vorig jaar een bonus van respectievelijk 114.188 en 95.156 euro, bijna een halvering ten opzichte van het jaar daarvoor. Het jaarverslag meldt geen details over de doelen die de bestuurders moesten halen. De bestuursleden werden begin vorige maand geschorst door de raad van commissarissen, omdat hun opstelling een soepele overname door Mediahuis en VP Exploitatie in de weg zou staan. (NRC)