Kinderen

Het Raadsel van alles wat leeft (11+)

Foto Sanne Peper

Vrijdagavond in Jeugdtheater de Krakeling: Het Raadsel van alles wat leeft, een theatrale bewerking door Dood Paard van het gelijknamige boek van Jan Paul Schutten, voor kinderen vanaf 11 jaar. Een ode aan wetenschappelijk onderzoek: hoe lang scharrelen mensen al op aarde en zijn bacteriën hier niet al veel langer? Wat is leven precies, hoe is het ontstaan, hoe planten levende dingen zich voort en waarom gaat alles wat leeft ooit dood? Waarom lijken alle baby’s op elkaar? Wat is het geheim van de bombardeerkever? En nog veel meer grote vragen in deze „muzikale show vol wonderlijke, hilarische en fascinerende weetjes over het leven op aarde”. Vrijdag 7 april, 19.30 uur, Nieuwe Passeerdersstraat 1. www.krakeling.nl

    • Saskia van Loenen