Will Smith (voor even) herenigd met cast van Fresh Prince

De cast van The Fresh Prince of Bel Air was weer even bij elkaar, de foto op Instagram gaf de fans hoop dat de populaire sitcom zou terugkeren.

De originele cast. Van links naar rechts: Joseph Marcell, Tatyana Ali, Janet Hubert (niet bij de reünie aanwezig), James Avery, Karyn Parsons, Will Smith en Alfonso Ribeiro.
De originele cast. Van links naar rechts: Joseph Marcell, Tatyana Ali, Janet Hubert (niet bij de reünie aanwezig), James Avery, Karyn Parsons, Will Smith en Alfonso Ribeiro. Foto ANP/Kippa

“In West-Philadephia born and raised, on the playground is where I spent most of my days.”

Zal de overbekende openingstune van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air binnenkort weer in de huiskamers klinken?

Sinds de populaire serie in 1996 stopte, na zes seizoenen en 148 afleveringen, hopen fans hartstochtelijk op doorstart. De geruchtenmachine kwam weer even op gang toen hoofdrolspeler Will Smith onderstaande foto op Instagram deelde.

Op de foto staat bijna alle acteurs die de familie Banks speelden, namelijk Alfonso Ribeiro (Carlton), Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Daphne Reid (Vivian) en Joseph Marcell (butler Geoffrey)
De grote afwezige is James Avery, die de rol van Philip Banks vertolkte. De zwaarlijvige acteur overleed in 2013 aan complicaties die na een openhartoperatie optraden.

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmithphotos) op

Helaas lijkt de samenkomst geen voorbode van een potentiële reunie. Will Smith heeft herhaaldelijk gezegd dat de kans op een comeback bijna nihil is. Vorig jaar zei hij nog tegen E-news: “Ik denk niet dat het ooit zal gaan gebeuren - like, pretty close to when hell freezes over.”

Alfonso Ribeiro vulde aan dat elk vervolg op de serie een slap aftreksel van het origineel zou zijn als Will Smith niet meedoet. De afleveringen zouden volgens hem de titel ‘Fresh Prince’ niet mogen dragen.

We zullen het dus waarschijnlijk moeten doen met deze nostalgie.