Redirectgenerator

Het formuliertje hieronder kun je gebruiken om dubbele versies van een artikel naar de juiste versie door te laten verwijzen. Bijvoorbeeld als je in Honk een bijzondere, verrijkte versie hebt gemaakt, maar er daarnaast ook een onverrijkte versie uit de krant online staat.

1. Vul in het eerste veld de URL in van het duplicaat dat je wilt doorverwijzen. En in het tweede veld de URL van de versie waar je bezoekers naartoe wilt sturen. Klik dan op Genereer code. Selecteer en kopieer de volledige code (Ctrl-A, Ctrl-C of Cmd-A, Cmd-C).

2. Open dan het duplicaat in WordPress, en vervang alles in de body door de code die je hebt gekopieerd. En sla die wijziging op. Klaar.

Wat is de URL van het te redirecten artikel?

En waar moet het heen?Bugs? w.vandijk[at]nrc.nl.

    • Wieland van Dijk